<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5518569&amp;fmt=gif">
Skip to content
Tiivis Kolmen tunnin verkkokoulutus

 ChatGPT:n perusteet
Tehokkaampaa työtä tekoälyn avulla 12.6.2023

Merilehto puhumassa
  Suomenkielinen chatgpt-koulutus
 

Nosta sisällöntuotantosi uudelle tasolle ChatGPT:n avulla


Koulutuksessa käydään läpi innostavasti ja esimerkein höystettynä ChatGPT:n perusteet ja sen hyödyntämisen parhaat käytänteet sisällöntuotannon apuna.

Osallistujat saavat syvällisemmän ymmärryksen siitä, miten ChatGPT voi olla hyödyllinen työkalu sisällöntuottajille ja miten tekoälyn käyttö vaikuttaa työelämään nyt ja tulevaisuudessa.

Aamupäivän aikana opit mm. miten ChatGPT muuttaa erityisesti tietotyötä ja miten voit soveltaa ChatGPT:tä sisällöntuotannossa. Saat ideoita omaan työhösi käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi koulutuksessa käsitellään ChatGPT:n luomien tekstien tekijänoikeuksia, jakamista ja kaupallista hyödyntämistä.

"Mulla oli ihan väärä käsitys siitä mikä ChatGPT on. Nyt tiedän monta työtehtävää, joihin tulen käyttämään näitä työkaluja."

ChatGPT -työpajaan osallistunut asiakas
verkkokoulutus tekoälytyökalujen tehokkaasta hyödyntämisestä

ChatGPT:n perusteet -verkkokoulutus 12.6.2023
klo 9-12

Generatiivinen tekoäly on tuonut sisällöntuottajan työpöydälle kasapäin uusia mahdollisuuksia – mutta myös haasteita. Tämä kolmen tunnin tehokoulutus pureutuu näihin työn muutoksiin sekä ChatGPT:n hyödyntämiseen käytännön työssä.

Koulutuksessa käsitellään ChatGPT:n käytön perusteita, sen käytännön sovelluksia sisällöntuotannon tukena sekä sen eettistä ja vastuullista käyttöä.

Antti Merilehto on tunnettu tekoälyasiantuntija, johon luottavat mm. Microsoft ja Siemens. Antin tapa käsitellä teknologiaa innostavasti ja selkeäsanaisesti on tehnyt hänestä puhujan ja kouluttajan, johon luottavat eri alojen yritysjohtajat.

Liity siis edelläkävijöihin, jotka ovat saaneet uutta potkua työhönsä Antti Merilehdon johtaman tekoälykoulutuksen avulla!

Merilehto puhumassa

"Antin puheenvuoro teknologian roolista avasi kuuntelijoiden silmiä. Selkeät esimerkit työn muutoksesta herättivät paljon uusia ajatuksia."

Jarmo Kröger, Henkilöstö- ja kehittämisjohtaja, Koulutuskeskus Salpaus

Ota ensimmäinen askel kohti tekoälyn hallintaa

Älä jää jälkeen tekoälyn vallankumouksessa.

Klikkaamalla "Ilmoittaudu nyt" -painiketta aloitat matkan kohti tekoälyboostattua työntekoa. Varusta itsesi tiedolla ja työkaluilla, joita tarvitset menestyäksesi jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Koulutuksella on 100% tyytyväisyystakuu - jos mistä tahansa syystä et ole tyytyvälinen koulutukseen saat rahasi takaisin.

Koulutuksen hinta on 497 euroa (+ ALV).