<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5518569&amp;fmt=gif">
Skip to content
English
MITEN TEKOÄLYTYÖKALUT MUOKKAAVAT TYÖELÄMÄÄ?

Microsoft Copilot -koulutukset

Kauan odotettu Microsoftin Copilot on nyt saatavilla kaikenkokoisille yrityksille ilman lisenssimäärärajoituksia!
 
Mitä tämä meinaa? Tämä mahdollistaa Copilotin laajan hyödyntämisen ja tarjoaa tekoälyavustajan natiivina Word, Excel ja PowerPoint - Microsoft 365:n integraation omaan dataan tietoturvallisesti.
 
Mikäli tarvitset tapahtumaasi inspiroivan ja selkeän puheenvuoron siitä, millä tavalla tekoälytyökalut kuten Microsoft Copilotin käyttöönotto muuttaa työelämää, olet oikeassa paikassa. Teemme myös Microsoft Copilot -koulutuksia ja -työpajoja, joissa tarjoamme kattavasti tietoa siitä, miten teidän organisaatiossa voidaan hyödyntää uusimpia tekoälytyökaluja. Puheenvuorossa ja koulutuksissa saat selkeät perusteet tekoälytyökaluista: mitä hyötyä näistä on niin yksittäiselle tietotyöntekijälle kuin organisaatiolle.

Kaikkiin perustyökaluihin, eli Word, Excel ja PowerPoint on myös omat perehdytykset.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millainen tarve on kyseessä. Voit laittaa sähköpostia antti@merilehto.com tai halutessasi lähettää yhteydenottopyynnön – minä tai meidän tiimi palaa sinulle saman vuorokauden aikana.